Ridiculous Quiz Questions...

View previous topic View next topic Go down

Happy Ridiculous Quiz Questions...

Post by Mystical Bubble on Sun Jan 11, 2009 7:42 pm

1) Here on earth it is true, yesterday is always before today; but there is a place where yesterday always follows today. Where?

2) What kind of can never need a can opener?

3) Why did the doctor switch jobs?

4) Why did the tree see the dentist?

5) What do mechanics charge to fix tires?

6) Why did you get rid of your watchdog?

7) What paper makes you itch?

Cool What never gets any wetter no matter how hard it rains?

9) Who always goes to bed with shoes on?

10) What is the first thing you do every morning?

11) What do people make that nobody can ever see?

12) What kind of table has no legs?


Lets see who can answer how many of these....
Reply to this post if you know the answer
(Be honest to urself, NO CHEATING!! Dots )

Mystical Bubble
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 394
Moods :
Pets & Stuff :
Reputation : 22

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by wethegreenpeople on Mon Jan 12, 2009 4:30 pm

1) here on earth (reason) Following means to be before something so yesterday would be before today

2) the toilet? (reason) because some people call it the can?

7) scratch paper (reason) just think about it

9) a horse? (reason) he has horse shoes witch he can not take off

10) wake up? (reason) thats the first thing i do



I did not google i swear and um did you make these if you did very good job!
avatar
wethegreenpeople
Active Member
Active Member

Number of posts : 171
Pets & Stuff :
Reputation : 2

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by Dralimarx on Mon Jan 12, 2009 10:15 pm

1) Here on earth it is true, yesterday is always before today; but there is a place where yesterday always follows today. Where? Heaven

2) What kind of can never need a can opener? The one in you can

3) Why did the doctor switch jobs? The job to switch to was a more ranked doctor.

4) Why did the tree see the dentist? To make sure his roots aren't rottening.

5) What do mechanics charge to fix tires? An air pumper

6) Why did you get rid of your watchdog? You don't need him to watch you when you're in the bathroom.

7) What paper makes you itch?

Cool What never gets any wetter no matter how hard it rains? Air or water

9) Who always goes to bed with shoes on? The guy who got glue on his socks and then put his shoes on.

10) What is the first thing you do every morning? Breath

11) What do people make that nobody can ever see? Babies

12) What kind of table has no legs? Math Table


I guessed on all of them Very Happy
avatar
Dralimarx
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Pets & Stuff :
Reputation : 4

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by Mystical Bubble on Thu Jan 15, 2009 5:10 am

Answers here:

1) Here on earth it is true, yesterday is always before today; but there is a place where yesterday always follows today. Where?
Ans= Dictionary (@ wethegreenpeople....following means 'after' not 'before')

2) What kind of can never need a can opener?
Ans= A Pelican :hahaha:

3) Why did the doctor switch jobs?
Ans= He lost his patients!!! (means patience ) Razz

4) Why did the tree see the dentist?
Ans= To get a root canal (@ Konrada....Good one!)

5) What do mechanics charge to fix tires?
Ans= A flat rate! (to fix flat tires)

6) Why did you get rid of your watchdog?
Ans= He could not tell time!!! :cry: (@Konrada :lol3: )

7) What paper makes you itch?
Ans= Scratch paper (@ wethegreenpeople Thumbs Up )

Cool What never gets any wetter no matter how hard it rains?
Ans= The Ocean (or simply, water) @ Konrada Thumbs Up

9) Who always goes to bed with shoes on?
Ans= A horse (As said by wethegreenpeople)
@ Konrada....U can heat up and get rid of glue! :very happy:

10) What is the first thing you do every morning?
Ans= Open ur eyes (or wake up) @ Konrada.....We breathe the whole night too Razz/Tongue

11) What do people make that nobody can ever see?
Ans= NOISE!!!! :hahaha:

12) What kind of table has no legs?
Ans= Multiplication table (or Maths table)

Good effort buddies! Beer

wethegreenpeople = 3/12
Konrada= 3/12

So who wins...??? lol!

No, these quiz questions aren't made by me. I just read them somewhere so decided to share em here.
Thanx for liking! :smile2:

Mystical Bubble
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 394
Moods :
Pets & Stuff :
Reputation : 22

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by wethegreenpeople on Thu Jan 15, 2009 2:15 pm

Very good! but if you do somthing like this PLEASE COME ON MORE OFTEN! Razz so i know the answers lol!
avatar
wethegreenpeople
Active Member
Active Member

Number of posts : 171
Pets & Stuff :
Reputation : 2

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by Mystical Bubble on Thu Jan 15, 2009 9:36 pm

Razz
I'll try to be a bit more regular with my attendance :very happy:

Mystical Bubble
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 394
Moods :
Pets & Stuff :
Reputation : 22

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by Dralimarx on Thu Jan 15, 2009 10:41 pm

Argh! I had to choose betweeen breathing and opening our eyes! But Mystical Bubble, that is totally not true. You don't have to open your eyes first. You breathe first.
avatar
Dralimarx
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Pets & Stuff :
Reputation : 4

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by Mystical Bubble on Sun Jan 25, 2009 11:04 pm

Don't you breathe whole night? :very happy: U can breathe while sleeping too, but u won't open ur eyes while sleeping :fist2:

So thats the first thing u do when u wake up.

Mystical Bubble
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 394
Moods :
Pets & Stuff :
Reputation : 22

Back to top Go down

Happy Re: Ridiculous Quiz Questions...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum